Formulari de contacte

Per posar-vos en contacte amb nosaltres, ho podeu fer omplint aquest formulari, enviant un email a info@joanmuntada.com o trucant al Telf. 972 212 542.

4 + 11 =

JOAN MUNTADA ARTILES-ADVOCATS garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal dels seus clients, associats i de qualsevol persona o empresa en relació amb allò que s’ha esmentat. Segons el que estableix en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en la normativa de desenvolupament, el client està informat i dóna el seu consentiment a la incorporació o utilització de les seves dades i al seu tractament per tal de realitzar enviaments de comunicacions comercials, comercialització de productes i serveis, manteniment de la seva relació contractual i de gestió amb Muntada advocats.

ENS TROBAREU A GIRONA

Riu Güell, 22 1r 3a
17005 GIRONA
972 212 542

 

joan muntada logo gran

Creada al 1995, som un despatx d’advocats especialitzats en la resolució de conflictes entre particulars i  en la petita i mitjana empresa.

Hem ajudat multitud de persones en tot tipus de procediments, tant judicials com extrajudicials.

Estem especialitzats en diverses matèries de manera que oferim un assessorament legal i una assistència lletrada en totes les àrees del dret i davant de qualsevol jurisdicció.

Defensem els interessos dels nostres clients amb l’objectiu d’aconseguir sempre el màxim benefici oferint, al mateix temps, una solució completa i integral a qualsevol problemàtica.