En el nostre despatx d’advocats tenim una àmplia experiència en dret penal i penitenciari, prestem assessorament a empreses i particulars sobre assumptes de dret penal. Els nostres advocats tramitaran tots els casos de forma personalitzada i amb la màxima confidencialitat, conferint suport i assessorant  en tot moment.

Donada la nostra àmplia experiència i trajectòria, trobem les millors solucions jurídiques  i oferim un tracte integral mitjançant el qual podrem proporcionar-li la millor solució a la seva problemàtica legal.

Gestió i tramitació

Ens ocupem de totes les gestions necessàries per a la correcta tramitació d’aquest procés. Tenim una àmplia experiència en diverses tipologies de delictes: delictes econòmics (apropiació indeguda, estafa, delictes societaris, blanqueig de capital, insolvència punible), delictes administratius i polítics (prevaricació urbanística, tràfic d’influències), delictes contra la hisenda pública, delictes contra la propietat intel·lectual e industrial, delictes contra l’ordre públic, delictes contra el patrimoni (robatori, furts, receptació, danys, estafes, apropiacions, fraus), delictes contra les persones (lesions, homicidi assassinat, violència de gènere), delictes relatius en l’àmbit de la família (abandonament de família, impagament de pensions, sostracció de menors), delictes relatius a la ordenació del territori i urbanisme, delictes de tràfic, delictes contra la salut pública (tràfic d’estupefaents), entre d’altres.

El nostre despatx d’advocats exercim d’acusació particular quan els nostres clients han vist perjudicats els seus drets, o com a defensa en judicis penals, selecció de jurats, assistència al detingut davant la policia i en jutjat de guàrdia; peticions de llibertat provisional, indults, revisions de sentències, suspensió i substitució de penes; tractament penitenciari i petició de tercer grau.

La nostra contínua actualització ens permet oferir un servei d’alta qualitat, que ens permetrà solucionar de forma satisfactòria els nostres casos.

Procediments Judicials

Els nostres Advocats, especialistes en procediments judicials, realitzaran un estudi detallat de cada cas, detectant els problemes i les necessitats dels nostres clients, tant si es tracta de persones físiques com jurídiques, oferint l’estratègia processal més adequada davant de jutjats d’instrucció i jutjats de violència sobre la dona, jutjats penals i audiències provincials, Tribunal Suprem i Tribunal Constitucional. L’acompanyarem en tot el procés penal, informant-lo de cada fase, assegurant-li un tracte personalitzat i pròxim.

 

Certificat de penats

Els ciutadans poden sol.licitar el certificat de penats als registres de qualsevol òrgan de l'Estat. Aquells que pretenguin accedir a o exercir professions, oficis o activitats que impliquin un contacte habitual amb menors, tenen la obligació d'acreditar que no tenen...
targeta abogado

joan muntada logo gran

Creada al 1995, som un despatx d’advocats especialitzats en la resolució de conflictes entre particulars i  en la petita i mitjana empresa.

Hem atès multitud de persones en tot tipus de procediments, tant judicials com extrajudicials.

Estem especialitzats en diverses matèries de manera que oferim un assessorament legal i una assistència lletrada en totes les àrees del dret i davant de qualsevol jurisdicció.

Defensem els interessos dels nostres clients amb l’objectiu d’aconseguir sempre el màxim benefici oferint, al mateix temps, una solució completa i integral a qualsevol problemàtica.